6 æg
Sennepsdressing
4 spsk mayonnaise
4 spsk creme fraiche
1 spsk dijonsennep
salt og peber
Citron
Persille
Tabascodressing
Tabasco
salt og peber
Citron (lime)
tørrede chiliflager
Purløg
Tilbehør
Ristede rugbrødsskiver
Fremgangsmåde
Kog æggene hårde, ca. 10 minutter.
Lad æggene køle af i koldt vand.
Pil æggene, del dem på langs i halve og tag blommen ud.
Mos blommerne og rør dem sammen med mayonnaise og creme fraiche
Del massen i to.
Smag den ene portion til med dijonsennep, salt og peber.
Smag den anden portion til med et par dråber tabasco, salt og peber.
Fyld hullet i de kogte æggehvider med de 2 slags æggemasse.
Pynt sennepsæggene med revet citronskal og hakket persille (estragon).
Pynt tabascoæggene med revet citronskal (lime), smuldrede chiliflager og purløg.