Majskager med urtedressing

Til 4 personer

Antal: ca. 15

1½ dl majsmel
½ tsk bagepulver
1 æg
2 dl creme fraiche
50 g gratineringsost
3 dl majskerner
salt og peber

smør til stegning

Tilbehør:
Creme fraiche-dressing*
*Bland 1 dl cremefraiche med hakket persille, purløg, estragon, salvie….. Smag til med lidt salt.

Fremgangsmåde
Hæld majsmel, bagepulver og salt op i en skål og rør det sammen.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen.
Brun smørret på en pande og sæt små klatter dej på. Tryk dem flade med en ske.
Steg majskagerne ca. 3 minutter på hver side ved middelvarme.
Gentag processen, til dejen er brugt op.
Læg de færdige majskager på et fad, dæk dem til og hold dem varme i ovnen ved 50 grader.

Til kødspiserne
Servér lufttørret skinke til majskagerne