Asiatisk wokret med butternutsquash

Til 4 personer

½ blomkål
2-3 gulerødder
1 butternutsquash
2-3 spsk rød karrypasta
2 løg
4 fed hvidløg
1 chilipeber
2 spsk revet ingefær
1 spsk garam masala
1 spsk stødt karry
2 ds kokosmælk
250 g frosne sukkerærter
2 små ds ananas
75 g ristede cashewnødder
Salt, sukker

Tilbehør Ris eller naanbrød

Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 190 grader varmluft.
Del blomkålen i buketter, skær gulerødderne i skiver og squashen i tern.
Læg bagepapir på 2 ovnplader og fordel grønsagerne på dem.
Gnid dem ind i olie og salt.
Bag grønsagerne i ca. 30 minutter.

*Hak løg, hvidløg og chilipeber. Riv ingefær på den grove side af rivejernet.
Varm lidt olie op i en wokgryde (eller en smedejernsgryde).
Svits karrypastaen i olien et øjeblik.
Tilsæt løg, hvidløg, chilipeber og ingefær og lad det svitse med et par minutter.
Tilsæt garam masala, stødt karry og kokosmælk.
Lad sovsen simre, indtil grønsagerne er færdige.
Hæld de ovnbagte grønsager op i sovsen og lad retten koge op.
Tilsæt ananas og sukkerærter.
Smag til med salt og lidt sukker.
Pynt med cashewnødder.

*Til kødspiserne
Skær 300 g kyllingebryst i strimler.
Steg strimlerne i olie på en pande og smag til med salt og peber.
Del grønsagswokretten i 2 portioner lige inden servering.
Hæld kyllingestykkerne op i den ene portion.