100 g blødt smør (eller flydende margarine)
2 æg
160 g sukker
100 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
½ dl mælk
1 citron
12 mellemstore muffinsforme
12 tsk lemoncurd
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 200 grader.
Hæld smør og sukker i en skål.
Pisk det godt sammen med en elpisker.
Pisk æggene i, et ad gangen.
Riv skallen af citronen og pres saften ud.
Bland vaniljesukker, citron, citronskal og mælk i æggemassen.
Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen og rør forsigtigt dejen sammen.
Sæt muffinsformene på en bageplade.
Smør dem med flydende fedtstof.
Fyld formene halvt op med dej.
Tilsæt 1 tsk lemoncurd.
Fyld resten ad dejen i.
Bag kagerne i 15-20 minutter, til de har en gylden overflade.
Tip:
Brug kastanjemousse som topping, og så er det cup cakes