Butterdejspakker med spinat og feta



Til 4 personer

Antal: 12

6 plader frossen butterdej
olie
1 løg
2 fed hvidløg
200 g frisk eller frossen spinat
150 g fetaost
100 g hytteost
Salt og peber

Tilbehør
Tomatsalat

Fremgangsmåde
Tø butterdejen op.
Hvis spinaten er frossen, så tø den op under opvarmning med lidt vand i en gryde.
Kom spinaten over i en sigte og si alt vandet fra.
Hak løg og hvidløg og svits det i olie på en pande.
Tilsæt spinat, salt og peber. Hvis det er frisk spinat, er blandingen klar, når spinaten falder sammen.
Bland spinaten med smuldret fetaost og hytteost.

Varm ovnen op til 200 grader.

Rul hver plade dej tyndt ud til en firkant. Skær den igennem, så der bliver to trekanter. Læg fyld på den ene halvdel af trekanterne. Det må ikke gå helt ud til kanten. Læg dej over den fyldte del, så der dannes en ny trekant. Pres kanterne sammen med en gaffel, så de får små hakker langs kanten.

Læg bagepapir på en ovnplade. Flyt trekanterne over på bagepladen. Pensl dem med æg. Bag dem i ca. 20 minutter, til de er gyldne.

Til kødspiserne
Steg en laksefilet, riv den i små stykker og læg det ovenpå spinatblandingen. Spar lidt på spinaten, så trekanterne kan lukkes.